Bij De Rek kunt u met alle auto’s en merken terecht voor de onderhoud van uw auto. Onderhoud heeft een preventieve werking en zorgt voor de betrouwbaarheid, veiligheid en algehele staat van uw auto. Wij onderhouden uw auto conform fabrieksvoorschriften en werken alleen gerenommeerde kwaliteitsonderdelen voor het beste onderhoud. Voor reparaties bent u bij ons ook op het juiste adres. Heeft u een defect, last van een raar geluidje of wil de auto helemaal niet meer starten? Maak dan hier een afspraak of kom gerust eens langs, de koffie staat voor u klaar.

 

 

APK

Al sinds de introductie van de Algemene Periodieke Keuring (APK) in 1985 zijn wij een officieel keuringsstation. De APK is een wettelijk verplichte keuring die de staat en veiligheid van uw auto beoordeeld, tevens wordt er gekeken of deze wel aan de milieueisen voldoet.  Dus verloopt de APK van uw auto binnenkort? Maak dan snel een afspraak.

British Car Centre Baarn - Engelse auto specialist voor de regio 't…

Wij bieden ook het onderhoud van uw airco aan. Zeker nu het weer zomers weer begint te worden kunt u terecht bij De Rek. Maak nu een afspraak.

Heeft u tijdens het inparkeren per ongeluk een paaltje geraakt en heeft u hier schade van ondervonden? Dan kunt u bij De Rek terecht voor klein schadeherstel. Loop eens binnen of neem contact met ons op, zodat wij het met u over de schade kunnen hebben. De koffie staat voor u klaar.

Voor een huidig overzicht van al onze occasions klikt u hier. Wilt u uw huidige auto inruilen? Dit is mogelijk in overleg.

Het is weer tijd om uw winterbanden te laten vervangen door uw zomerbanden. U kunt bij ons terecht voor bandenwissel en bandenopslag.

Bij De Rek leveren wij graag de beste service voor onze klanten, daarom kunnen wij u helpen bij de aan- en verkoop van uw (nieuwe) auto. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een specifieke auto (denk hierbij aan een merk/model, kilometerstand, prijsklasse, bouwjaar, etc.), dan kunt u bij ons informeren naar de mogelijkheden.

Heeft u sinds kort een lampje op uw dashboard branden en u weet niet wat het precies betekent, dan is het niet verstandig om er nog lang mee door te rijden. Bij De Rek kunt u terecht voor storingsdiagnose voor alle merken auto’s. Neem geen onnodig risico en maak meteen een afspraak.